Directia Publica Comunitara de Evidenta a Persoanelor Alba este institutie publica cu personalitate juridica, aflata în subordinea Consiliului Judetean Alba si sub coordonarea si controlul metodologic al Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date Bucuresti.

Scopul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba, este acela de a indeplini atributiile ce ii sunt stabilite prin actele normative pentru punerea in aplicare a prevederilor care reglementeaza activitatea de stare civili si de evidenta a persoanelor, precum si de eliberare a documentelor, in sistem de ghiseu unic..

DATE DE CONTACT:

Adresa: Piata Iuliu Maniu, Nr. 14, 510094, Alba Iulia
Telefon: 0258 810 452; 0371 175 636; 0372-758 240
Fax: 0258 810 452; 0372 254 961
Web: www.dpcepalba.ro
E-mail: [email protected]

Biroul de Evidenta a Persoanelor: [email protected]
Biroul Stare civila: [email protected]
Biroul Administrativ: admapr[email protected]

Compartimentul financiar-contabil, resurse umane,
achizitii si relatii publice:
[email protected], [email protected]

Activitatea Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba se desfasoara in interesul persoanei si al comunitatii, in sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii.

Directia Publica Comunitara de Evidenta a Persoanelor Alba coordoneaza si controleaza metodologic activitatea serviciilor publice comunitare locale de evidenta a persoanelor din cadrul judetului, in unitatile administrativ-teritoriale unde acestea sunt constituite, precum si a ofiterilor de stare civila din cadrul aparatului de specialitate al primarilor din judetul Alba.

SUS
X
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support