Informatii generale COVID – 19


Vaccinarea anti COVID-19

Desi masurile de preventie, precum distantarea sociala, igiena mainilor si purtarea mastii, ne protejeaza intr-o oarecare masura de infectia COVID-19, acestea nu sunt suficiente. Vaccinarea este cea mai sigura si mai rapida cale de a ne proteja. Niciun virus nu a fost eliminat vreodata prin inducerea imunitatii naturale intr-un procent mare din populatie. Numai imunizarea populatiei indusa de vaccinare poate elimina virusurile, asa cum s-a demonstrat pana acum prin eliminarea virusului variolei si a doua dintre cele trei tipuri diferite de poliovirus.

Virusul SARS-CoV-2 prezinta la suprafata proteine pe care le foloseste pentru a intra in celulele umane. Aceste asa-numite proteine spike sunt o tinta tentanta pentru potentialele vaccinuri si tratamente.

Vaccinurile bazate pe tehnica ARN mesager se folosesc de instructiunile genetice ale virusului pentru construirea proteinei spike. ARN mesager este un material genetic pe care celulele noastre il citesc pentru a produce proteine. Molecula - numita pe scurt ARNm - este fragila si ar fi distrusa de enzimele noastre naturale daca ar fi injectata direct in organism. Pentru a putea patrunde in celule, ARNm este infasurat in bule uleioase din nanoparticule lipidice.

Cand unei persoane i se administreaza vaccinul, unele dintre celulele sale vor citi instructiunile ARNm si vor produce temporar proteine spike. Sistemul imunitar al persoanei va recunoaste apoi aceaste proteine ca fiind intrusi si va produce anticorpi, activand celulele T (globulele albe din sange) pentru a le ataca si distruge. Daca, ulterior, persoana intra in contact cu virusul SARS-CoV-2, sistemul sau imunitar il va recunoaste si va fi gata sa apere organismul impotriva acestuia.

ARN-ul mesager continut de vaccin se elimina din celule prin aceleasi mecanisme prin care sunt degradate/eliminate si moleculele de ARN mesager proprii acestora. In orice moment, o celula a organismului poate contine cateva mii de specii de ARN mesager care codifica pentru diferite proteine de care aceasta are nevoie pentru a functiona. In functie de diferiti factori, un ARN mesager este degradat, in medie, intr-un interval de cateva ore pana la maxim cateva zile de la sinteza.

Pot exista diverse afectiuni, tratamente sau particularitati individuale ale sistemului imun care sa influenteze capacitatea de a dezvolta anticorpi postvaccinal. Totusi, raspunsul imun nu poate fi estimat doar pe baza titrului de anticorpi dezvoltat postvaccinal.
De asemenea, e important de mentionat ca testele de depistare a anticorpilor de tip IgG sunt diferite, acestea putand fi facute atat pentru identificarea anticorpilor anti-proteina Spike, cat si pentru anticorpi anti-NC (Nucleocapsida), care sunt identificabili numai dupa infectie.

Nu s-a stabilit pana la acest moment care este titrul de anticorpi care confera protectie impotriva bolii. Din acest motiv, nu este recomandat ca titrul de anticorpi sa reprezinte un factor determinant in stabilirea indicatiei de vaccinare si a momentului vaccinarii.

De asemenea in studiile clinice nu a fost criteriu de excludere un anumit interval de timp dupa boala, ci chiar a fost incurajata inrolarea persoanelor recent trecute prin boala pentru a putea observa eventualele efecte adverse. Nu s-a observat o frecventa mai mare a reactiilor adverse in randul acestora comparativ cu restul voluntarilor. Prin urmare orice persoana care doreste sa se vaccineze este recomandat sa o faca, indiferent cat timp s-a scurs de la diagnosticarea infectiei cu COVID-19, atata timp cat este asimptomatica la momentul vaccinarii si nu se afla in izolare, cu atat mai mult cu cat vor fi trecut cateva luni de la infectie.

Datele preliminare din studiul din UK arata ca vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de 74.6% (IC 95: 41.6%, 88.9% ) impotriva tulpinii B.1.1.7 (varianta initial identificata in UK) similara cu cea calculata pentru alte tulpini circulante in UE - 84.1% (IC 95: 70.7%, 91.4%). B.1.1.7 este si varianta virala raportata ca fiind mai transmisibila si identificata deja in multe alte tari (inclusiv Romania).

Eficacitatea impotriva infectiei simptomatice si impotriva spitalizarilor in urma infectiei cu vriante B.1.617.2 ( "tulpina Indiana") este > 90% dupa vaccinarea cu regim complet.
Eficacitatea dupa doza 1 atat pentru Vaxzevria ( AstraZeneca), cat si pentru Comirnaty ( BioNTech/ Pfizer) impotriva infectiei cu B.1.617.2 este de 33%, comparativ cu 50% impotriva B.1.1.7 ( "tulpina Britania).

Toate cele 4 vaccinuri disponibile sunt eficiente impotriva tulpinilor dominante in momentul de fata in Europa si in Romania. Datele directe de eficacitate pe tulpina B.1.135 (Africa de Sud) existente doar pentru vaccinul Johnson & Johnson, arata o scadere a protectiei fata de aceasta tulpina (64%, fata de 72% pentru tulpina initial cunoscuta ), dar protectia impotriva formelor severe de boala ramane foarte ridicata (>81%). Pentru celelalte vaccinuri, rezultate indirecte (de laborator) arata ca desi exista o scadere a activitatii neutralizante impotriva tulpinii din Africa de Sud a anticorpilor din serul persoanelor vaccinate, aceasta este inca recunoscuta si neutralizata.

Anticorpii neutralizanti au cu siguranta un rol foarte important in protectia impotriva COVID-19, dar nu sunt singurul mecanism imun declansat de vaccinare (raspunsul celular si celulele de memorie au si ele un rol foarte important). Scaderea titrului de anticorpi dupa vaccinare sau infectie este un proces normal. Odata ce organismul nu mai are de luptat cu virusul, nu mai are nevoie de cantitati atat de mari de anticorpi. In momentul in care virusul este reintalnit, organismul raspunde foarte rapid crescand cantitatea de anticorpi serici si numarul de celule specifice necesare eliminarii rapide a infectiei.

Pentru vaccinurile Moderna si BioNTech/Pfizer frecventa reactiilor adverse creste intr-adevar la administrarea dozei de rapel in comparatie cu prima doza.

Pentru vaccinul Vaxzevria produs de AstraZeneca, reactiile adverse sunt mai rare si mai putin intense la administrarea dozei de rapel in comparatie cu prima doza.

Vaccinul dezvoltat de compania Johnson & Johnson denumit COVID-19 Vaccine Janssen are regim de administrare monodoza.

Trebuie mentionat ca pentru toate cele 4 vaccinuri, marea majoritate a reactiilor adverse sunt minore si de scurta durata (1-3 zile).

Este incurajata raportarea reactiilor adverse de catre pacienti sau profesionisti din sanatate pe: https://covid19.anm.ro/

                  În conformitate cu OMS nr. 3009 din 30 decembrie 2021 privind modificarea anexei nr. 3 la Ordinul ministrului sănătăţii nr.1513/2020 pentru aprobarea planurilor privind modalitatea de aplicare către direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, de către unităţile sanitare, precum şi de către de
serviciile de ambulanţă judeţene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi de medicii de familie a măsurilor în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic de infectare cu virusul SARS-CoV-2,

 

 1. Reguli igienice şi îndrumări pentru persoanele carantinate/izolate:

           Persoanele aflate în carantină/izolare, precum şi familiile/persoanele din aceeaşi locuinţă sau gospodărie trebuie să respecte următoarele reguli igienice şi îndrumări:

- Persoana carantinată/izolată se va plasa într-o cameră individuală, bine aerisită (de exemplu, aer condiţionat sau aerisirea cu geamurile deschise).
- Persoana carantinată/izolată îşi limitează deplasările prin casă, evitând să circule prin spaţiile comune (de exemplu: bucătărie, baie), spaţii ce vor fi bine
aerisite prin deschiderea geamurilor.

- Este necesar ca membrii familiei să stea în alte camere sau, dacă acest lucru nu este posibil, să păstreze o distanţă de cel puţin 1 m faţă de persoana zolată (de exemplu, să doarmă într-un pat separat).

- Igiena mâinilor trebuie să fie riguroasă, înainte şi după prepararea mâncării, înainte de a mânca, după folosirea toaletei şi ori de câte ori mâinile par
murdare. Dacă mâinile nu sunt vizibil murdare, se poate folosi un dezinfectant de mâini pe bază de alcool. Pentru mâini vizibil murdare, se recomandă apă şi
săpun.

- Când se efectuează spălarea pe mâini cu apă şi săpun, se folosesc, de preferat, prosoape de hârtie de unică folosinţă pentru a usca mâinile. Dacă acestea
nu sunt disponibile, se utilizează prosoape obişnuite curate care vor fi înlocuite atunci când se udă sau cât mai des posibil.

- Lenjeria şi ustensilele de masă dedicate se folosesc doar de către persoanele izolate; aceste articole trebuie curăţate cu apă şi detergenţi obişnuiţi după
utilizare şi pot fi reutilizate.

- Suprafeţele care sunt frecvent atinse în camera în care este izolată persoana, cum ar fi: noptierele, cadrul patului şi alte piese de mobilier pentru dormitor,
se curăţă şi se dezinfectează zilnic.

- Suprafeţele băilor şi toaletelor se curăţă şi se dezinfectează cu un dezinfectant obişnuit pe bază de clor, cel puţin o dată pe zi.

- Hainele, lenjeria de pat şi prosoapele de baie şi de mâini ale persoanei izolate se curăţă cu detergent obişnuit, folosind maşina de spălat la 60-90°C, şi vor
fi uscate bine.

- Atunci când strănută sau tuşesc, persoanele izolate/carantinate îşi acoperă gura şi nasul cu şerveţel de unică folosinţă sau strănută/tuşesc în plica cotului.
Şerveţelul de unică folosinţă se aruncă imediat la gunoi, în sac de plastic, urmând spălarea imediată a mâinilor cu apă şi săpun.

În cazul în care apare cel puţin unul din următoarele simptome: tuse, febră, dificultăţi la respiraţie, durere în gât, se va contacta sistemul naţional unic pentru
apeluri de urgenţă 112.

       I. Izolarea persoanelor testate pozitiv se face astfel: 

 • 7 zile pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală;
 • 10 zile pentru persoanele nevaccinate şi care nu au trecut prin boală.

Izolarea se aplică doar persoanelor care sunt testate pozitiv şi care nu manifestă simptome sau manifestă simptome uşoare.

        II. Sinteza măsurilor de prevenire a răspândirii virusului

Persoanele vaccinate sau trecute prin boală în ultimele 180 de zile:

 • Nu intră în carantină la sosirea în România dacă vin din state UE, indiferent de zona în care sunt clasate acestea ( verde, roşie, galbenă)
 • Nu intră în carantină la sosirea în România din state terţe, indiferent de zona în care sunt clasate acestea, dacă, dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 48 de ore;
 • Intră în carantină 5 zile dacă vin din state terţe şi nu prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 48 de ore;
 • Intră în carantină 5 zile dacă sunt contact direct cu o persoană infectată cu SARS-COV-2;
 • Intră în izolare 7 zile persoanele care sunt pozitive cu SARS-COV-2.

Diferența dintre carantină și izolare:

Carantina se instituie pentru persoanele care nu sunt infectate cu virusul sars-cov-2, dar sunt în una din două situații: sosesc în România din alte state sau sunt contact direct cu o persoană infectată.
Pentru persoanele infectate (care au rezultatul pozitiv la un test PCR sau antigen) se instituie măsura izolării.

        III. Suspendarea temporară a măsurii de carantină:

         Pentru situații deosebite care vizează participarea la evenimente    familiale legate de naștere, căsătorie sau deces, deplasări pentru intervenții/tratamente medicale în cazuri care nu suportă amânare cum ar fi afecțiuni oncologice, insuficiență renală cronică în program de hemodializă, fără a se limita la acestea, preschimbare documente de identitate, părăsirea țării, prezentarea la centrul de vaccinare conform programării în vederea vaccinării ș.a., poate fanalizată suspendarea temporară a măsurii de carantină, pe baza documentelor justificative.

         Analiza este realizată la nivelul centrelor județene de coordonare și conducere a intervenției.

        IV. Principalele activități interzise pe perioada stării de alertă și excepțiile de la acestea se regăsesc pe site-ul oficial al Guvernului României, printre care:

 • organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte în spaţii închise sau deschise;
 • organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale;
 • organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice;
 • activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, precum şi la terasele acestora;
 • activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, precum şi la terase , etc.

    Testare COVID-19, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, inclusiv în zilele de weekend la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

         Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a prelungit programul de testare pentru depistarea COVID-19, iar pacienţii care au bilet de trimitere de la medicul de familie se pot prezenta la punctul de testare din curtea unităţii medicale inclusiv în zilele de weekend, sâmbătă şi duminică, între orele 8.00 -12.00.
         SJU Alba Iulia a decis prelungirea programului de testare, având în vedere creşterea numărului de cazuri şi pentru a veni în sprijinul pacienţilor, suspecţi de COVID-19, dar care nu reprezintă urgenţe medicale.
         Precizăm că în Unitatea de Primiri Urgenţe se efectuează, în continuare şi în aceleaşi condiţii, testarea pentru depistarea COVID-19 fără bilet de trimitere de la medicul de familie (pacienţii care se prezintă aici reprezintă urgenţe medicale). Testarea la punctul din curtea SJU Alba Iulia (Bulevardul Revoluţiei, nr. 23) este organizată separat faţă de testarea în UPU.
        Astfel, pacienţii suspecţi, care au bilet de trimitere de la medicul de familie, se pot prezenta la punctul de triaj 2 (cabinet medical modular din curtea unitatii medicale) pentru recoltarea de probe. Pacienţilor li se vor prelua date de contact, iar rezultatele le vor primi în aceeaşi zi.

  Situaţia Centrelor de Evaluare de la nivelul Judeţului Alba

 

 1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia
  Adresa: Strada Crişanei 1, Alba Iulia
  Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri 15.00-19.00 (cu posibilitate de prelungire în funcţie de programări)
Telefon: . 0762471617 (între orele 8.00-10.00)

 

 1. Spitalul Municipal Blaj
  Adresa: Strada Andrei Mureşanu 16, Blaj
  Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri 17.00-20.00 (cu posibilitate de prelungire 14.00-21.00)
Telefon: . 0728140728 (între orele 8.00-15.00) , 0258710941 interior 131

 

 1. Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud
  Adresa: Strada Ecaterina Varga 6, Aiud
  Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri 08.00-15.00
Telefon: . 0258861302 interior 102

 

 1. Spitalul Orăşenesc Cîmpeni
  Adresa: Strada Horea 63, Cîmpeni
  Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri 08.00-14.00
Telefon: 725920477

 

 1. Spitalul Orăşenesc Abrud
  Adresa: Strada Republicii 13, Abrud
  Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri 09.00-15.00
Telefon: . 0755995090 (între orele 9.00-15.00), 0258780614 interior 19

 

 1. Spitalul Orăşenesc Cugir
  Adresa: Strada Nicolae Bălcescu 5, Cugir
  Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri 08.00-15.00
Telefon: . 0258751621

 

        7. Spitalul Municipal Sebeş
Adresa: Strada Şurianu 41, Sebeş; Strada Şurianu 28
Judeţ: Alba

Program de lucru: Luni-Vineri Adulţi:09.00-14.00 Copii: Luni – Vineri 10.00-12.00

0787750428 – Adulţi ; 0258732665 - Copii

 

 1. Spitalul Municipal Aiud

Adresa:Aiud, str. Spitalului, nr. 2

Judeţ: Alba

Program de lucru: Marți și Joi 08.00-14.00

Telefon: 0258 861 816 interior Secția Boli Infecțioase

Zonele afectate sunt actualizate pe site-ul www.cnscbt.ro la secțiunea “informatii pentru personalul medico-sanitar: http://www.cnscbt.ro/index.php/info-medical

Surse:

 

PROGRAMUL CENTRELOR DE VACCINARE ACTIVE DIN JUDETUL ALBA

Noul program de funcționare a centrelor de vaccinare și lista unităților în care activitate va fi suspendată

După o analiză atentă şi ca urmare a propunerii Centrului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Împotriva COVID-19 (CNCAV), s-a luat decizia modificării programului de funcționare pentru 6 centre de vaccinare din Alba, începând cu data de 17 februarie 2022 precum și suspendarea activității a 5 din cele 11 centre de vaccinare din județ, începând din data de 21 februarie 2022.

 1. SALA DE SPORT AIUD – L-D 8.00 – 16.00
 2. SALA DE SPORT UNIVERSITATEA ”1 DECEMBRIE 1918” ALBA IULIA – L-D 12.00 – 20.00
 3. CENTRUL CULTURAL IACOB MUREȘIANU BLAJ – L-V 8.00 – 16.00; S-D ÎNCHIS
 4. FOAIERUL CENTRULUI CULTURAL CUGIR – L-D 8.00 – 14.00
 5. CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE SEBEȘ – L-D 14.00 – 20.00
 6. SALA DE SPORT LICEUL TEHNOLOGIC CÂMPENI – L-D 8.00 – 14.00

Centrele de vaccinare ale căror activitate va fi suspendată începând din 21 februarie 2022 sunt:

 • Sala de Sport ”Alexandru Domșa” Alba Iulia,
 • Centrul de vaccinare Sala de sport Teiuș,
 • Centrul de vaccinare Sala de sport Șc. Gimnazială Lucian Blaga Ocna Mureș,
 • Centrul de vaccinare Cantina Liceului Corneliu Medrea Zlatna,
 • Centrul de vaccinare Centrul de zi pentru persoane vârstnice

De asemenea, la următoarele centre de vaccinare va fi suspendată activitatea fluxului cu vaccin Johnson&Johnson și fluxurile de vaccinare pentru copii între 5 și 11 ani, începând cu data de 21 februarie 2022:

 • Centrul de vaccinare Sala de sport Aiud,
 • Centrul de zi pentru persoane vârstnice Sebeș,
 • Centrul de vaccinare Sala de sport Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni.

 

RO Vaccinare  - Rapel Doza 3

Administrarea dozei de rapel (doza 3) in Romania

Avand in vedere evolutia epidemiologica severa din  Romania si necesitarea asigurarii protectiei maximale a cetatenilor impotriva maladiei COVID-19, membrii CNCAV au hotarat in unanimitate, pe baza datelor stiintifice disponibile, necesitatea administrarii dozei de rapel, incepand cu data de 28 septembrie, pentru toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile pe baza de ARN mesager.

Doza 3 este ferm recomandata:

 •  persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe - persoane vulnerabile: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de varsta), persoanele din centrele medico-sociale si alte categorii vulnerabile prevazute in strategia nationala de vaccinare;
 •  persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social si din invatamant.Accesul la  vaccinare este permis si altor categorii populationale, care au cel putin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent daca au istoric de trecere prin boala.

 

Important!

 

Doza de rapel se va efectua numai cu vaccinurile pe baza de ARN mesager, indiferent de schema initiala. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Moderna.

Avand in vedere ca in  Romania imunizarea cu Johnson&Johnson a inceput la data de 4 mai, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesara, la acest moment, administrarea dozei de rapel. Detaliile privind aceasta recomandare vor fi stabilite in perioada urmatoare, pe masura ce vor fi disponibile noi date stiintifice.

Programarea persoanelor pentru administrarea dozei de rapel (doza 3)

Se va realiza prin mijloacele deja cunoscute, inclusiv prin prezentarea directa in centrele de vaccinare sau prin intermediul platformei nationale de programare la vaccinare.

Pentru persoanele din centrele medico-sociale si rezidentiale, imobilizate la domiciliu sau fara adapost, se va utiliza aceeasi modalitate de vaccinare, respectiv cu ajutorul echipelor mobile puse la dispozitie de catre directiile de sanatate publica judetene/ a municipiului Bucuresti.

Beneficiarii vor primi adeverinte de vaccinare unde va fi specificata schema de vaccinare, cu mentionarea celor trei doze efectuate.

Reiteram cetatenilor necesitatea si importanta vaccinarii impotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, in interes individual si al sanatatii publice, prin reducerea cazurilor severe si a deceselor.

Vaccinarea ramane solutia sigura si eficienta pentru invingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate in  Romania sunt autorizate de Agentia Europeana a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reuneste experti la nivel european.

Mai multe informatii: https://vaccinare-covid.gov.ro/incepe-administrarea.../

#ROVaccinare #StrongerTogether # RomaniaInvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare

SPITALE SUPORT COVID JUDETUL ALBA

La nivelul judetului Alba ,din cele noua unitati sanitare care acorda asistenta medicala spitaliceasca ,opt unitati sanitare au alocat paturi pentru spitalizarea pacientilor infectati cu virusul SARS CoV-2 in functie de nivelul de competenta.

- Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia nivel I de competenta
- Spitalul Municipal Blaj nivel I de competenta
- Spitalul Municipal Aiud nivel I de competenta
- Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud nivel III de competenta
- Spitalul Orașenesc Campeni nivel III de competenta
- Spitalul Municipal Sebeș nivel III de competenta
- Spitalul Orașenesc Cugir nivel III de competenta
- Spitalul Orașenesc Abrud nivel III de competenta

Cum se obtine certificatul verde COVID-19?

Certificatul verde este necesar doar in localitatile unde incidenta este cuprinsa intre 3 si 6 la mie. Documentul devine vital in zilele viitoare. Certificatul verde care poate fi descarcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login

Va atesta ca persoanele sunt:

- vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
- au un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
- intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit deciziei luate de Guvern organizatorii/operatorii economici care desfasoara activitati potrivit Hotararii Guvernului nr. 932/2021 (nn: ref prelungirea starii de alerta) au obligatia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind sectiunea „Verificare reguli interne” din aplicatia mobila „Check DCC" pentru verificarea autenticitatii, valabilitatii si integritatii certificatului, fara a se retine niciun fel de date sau informatii din certificatul verificat.

HOTARARI COMITETUL JUDETEAN PENTRU SITUATII DE URGENTA

Denumire hotarare
2021101183
202110263
202110262
202110260
202110261
202110260
202110259
202110258
202110257
202110256
202110255
202105165
202105166
202105168
202105167
202105169
202105139
202106170
202106171
202106172
202106173
202106174
202106175
202105139
202106176
202106177
202106178
202106179
202106180
202106181
202106182
202106183
202106183-1
202106184
202106185
202106186
202106187
202106188
202106188-1
202106189
202106182
202106190
202106191
202107193
202107194
202107194-1
202107195
202107196
202107197
202107198
202107199
202107200
202107201
202107202
202107203
202108204
202108205
202108206
202108207
202108208
202108209
202109210
202109211
202109212
202109213
202109214
202109215
202109208
202109216
202109217
202109218
202109219
202109220
202109221
202109208
202109222
202109223
202109224
202109225
202109226
202109227
202109228
202109229
202110230
202110231
202110232
202110233
202110234
202110235
202110208
202110236
202110237
202110238
202110239
202110240
202110241
202110242
202110243
202110244
202110245
202110246
202110247
202110248
202110249
202110250
202110251
202110252
202110253
202110254
SUS
X
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support