Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud este singurul spital de specialitate de acest fel din judet, care asigura servicii medicale de specialitate atat pentru locuitorii judetului cat si pentru cei aflati în judetele limitrofe, avand 120 de paturi, din care 4 pentru spitalizare de zi.

Misiunea Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este de a presta un act medical de calitate, intr-un mediu sigur si confortabil, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai bune ingrijiri.

Viziunea echipei manageriale: „Ne propunem ca spitalul sa devina cel mai bun furnizor de servicii medicale de specialitate din zona.”

Valori comune:

  • Respectarea dreptului la ocrotire a sanatatii a tuturor categoriilor de populatie, de alegere a medicului si egalitatii in sanse;
  • Garantarea calitatii si sigurantei actului medical;
  • Asigurarea unor standarde ridicate a competentelor profesionale si dezvoltarea continua a acestora.

Din punct de vedere al serviciilor medicale prestate, Spitalul de Pneumoftiziologie ofera servicii medicale diagnostice, terapeutice, de preventie.

Activitatea primordiala a spitalului este acoperirea patologiei respiratorie.

DATE DE CONTACT:

SUS
X
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support